FilmePeCineMagia.ro

by jesuiscommejesuis

De astaƒzi scurtmetrajul este la el acasa pe CineMagia.ro. Periodic, utilizatorii Cinemagia.ro vor avea ocazia saƒ urmaƒreascaƒ filme netaƒiate, netrunchiate, full screen sŸi la o calitate excelentaƒ, in direct de pe Cinemagia.ro.

O serie de scurtmetraje in premieraƒ sŸi cateva dintre cele mai bune lansate deja in festivaluri de film, vor fi €œurcate€ pe site pentru a putea fi vizionate de cinefilii din lumea intreagaƒ. CineMagia.ro vine in intampinarea preferintelor publicului sŸi oferaƒ spre vizionare filme, care ulterior vor fi analizate, comentate si notate.

Primul scurtmetraj pe care CineMagia.ro il oferaƒ in premiera apartine regizorului Bogdan Tiberiu Dumitrescu. €œDespaƒrtire❠prezintƒ povestea unui tanaƒr paƒrasit de iubitaƒ. €œDespartire€ – un film curajos, primul din seria filmelor care vor aparea pe CineMagia.ro.

Pentru a doua saptaƒmanƒa de film CineMagia.ro a pregatit o lansare in direct. Pe 25 martie 2008, ora 18.00, Cinemagia.ro prezinta in premieraƒ filmul de animate ce constituie videoclipul noii piese a trupei Vama. Animatia va fi trimisaƒ in competitie la Festivalul de Film Anim™est, care va avea loc la inceputul lunii octombrie.

Advertisements