OraPaƒmantuluiStingeLumina

by jesuiscommejesuis

earth.jpg
Cei de la IMedia ne fac o invitatie si ne roaga sa ne alaturam Orei Pamantului si sa luptam impotriva incalzirii globale. Iata ce am primit de la ei:
“Sambata, 29 martie 2008, ora 20.00 stingem lumina in iMedia. Am decis saƒ ne alaƒturam lumii intregi in campania Earth Hour (€œOra Paƒmantului€) in lupta impotriva incalzirii globale. Sžtim caƒ timpul insemnaƒ bani, dar insistaƒm ca timp de o oraƒ, de la 20.00 la 21.00 saƒ faci sŸi tu parte din grupul nostru. Te rugam caƒ in acest interval orar saƒ NU ne vizitezi site-urile si saƒ stingi luminile in casaƒ sau la birou.

Nu suntem primii care au acesta initiativaƒ, dar ne bucuraƒm caƒ putem saƒ ne alaƒturaƒm celor douaƒ milioane de locuitori din Sydney care anul trecut, timp de o ora, s-au bucurat de intuneric.

Anunta-ti prietenii, familia sŸi colegii de birou. Fii tu cel care ia initiativa si spune-le ce insemanaƒ pentru paƒmant o ora faraƒ calculator sŸi faƒraƒ luminaƒ. Peste 195.000 de persoane sŸi peste 12.800 de companii din intreaga lume s-au inscris panaƒ acum pe earthhour in sprijinul acestei initiative. Suntem mandri saƒ ne numaƒraƒm printre ei.

Ora Pamantului este o actiune simplaƒ formataƒ insa din elemente foarte complexe. Milioane de oameni din cele mai mari orasŸe ale lumii precum Copenhaga, Toronto, Chicago, Melbourne, Brisbane, Tel Aviv sau BucuresŸti isŸi vor uni fortele sŸi vor stinge lumina pentru Ora Pamantului.”

Advertisements